Survival Kitt MMXVI – The Savotta Edition & pitkän matkan linjamobiilikyyti, MYYNNISSÄ NYT!

Nyt julkistetaan ostettavaksi aika huikeita juttuja!
 
Ole oman elämäsi Rambo! Vaikka et olisi samoilijoiden sankari tai edes aikamme legenda, nyt sinulla on mahdollista varustaa itsesi mitä huikeimpiin seikkailuihin. Osta tämä, niin ei tarvitse leikkiä Macgyveria kaikenlaisilla klemmareilla vaan saat itsellesi silkkaa parhautta ilman niksipirkkailua.
 
Survival Kitt MMXVI – The Savotta Edition
 
Perinteistäkin perinteisempi Naamojen selviytymispaketti on tänä vuonna just sitä itteensä! Eksyneet, kylmettyneet ja haavoittuneet sielupolot ohjataan oikeille poluille, lämmitellään, naamioidaan ja paikataan Finn-Savotta Oy:n törkeen tyylikkäillä tykötarpeilla. Nää on muuten semmosia kamppeita, että kelpaa käytellä muuallakin kuin Tuomistolla samotessa!
 
Eikä tarvitse nähdä nälkää, kun paketista löytyy tutun ja turvallisen Naamat-kyökin tarjontaan oikeuttavat 2 kpl aamiaislippuja sekä 2 kpl ruokalippuja. Janoa sammuttamaan vielä 5 kpl juomalippuja (hanatuotteet + limsa), niin kylläpä kelpaa. (Jep, yleisön pyynnöstä juomalippuja on nyt aiempaa enemmän. Senkin juåpåt.) Rakkauden bonuksena kaikille elämäänsä eksyneille osallistumisohjeet spektaakkelimaiseen festariskabaan, josta voi voittaa pöytäpaikan lauantai-illan erikoisruokailuun.
 
Kaikki tämä irtoaa huomattavan edulliseen yhteishintaan 50 € per paketti. Säästä siis selvää rahaa ja investoi festariviikonloppuusi jo hyvissä ajoin!
 
Ostorajoitus 1 paketti / viitenumero, niin on helpompi jaella niitä teille siitä infopisteeltä. Ostaa sopii niin monta kertaa kuin huvittaa. EI SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA!
 
 
Vaikka kova survivalisti ninjailisikin jalkapatikalla matkan kuin matkan Tuomistoon, niin olemme tiedostaneet sen tosiasian, että joillakin saattaa olla tarvetta motorisoidulle kulkuneuvolle. Siispä koko kansan vaatimuksesta (tai ainakin järjestävän entiteetin tahdosta) Helsingistä ja Tampereelta voi saapua linjamobiililla ja näin päästä festivaalitunnelmiin jo hyvissä ajoin. Selviytymis- ja selviämisajankohdat:
 
Helsingin ja Tampereen bussikuljetus
Perjantai 22.7. Helsinki → Tampere → Naamat
Lähtö Helsingistä klo 12.00
Lähtö Tampereelta klo 14.30
 
Sunnuntai 22.7. Naamat → Tampere → Helsinki
Lähtö Tuomistolta klo 14.00
 
 
Busseihin myydään vain meno-paluulippuja Hki-Tuomisto-Hki ja Tre-Tuomisto-Tre. Bussimatka ei sisällä pääsylippua, eli matkaliput ovat myynnissä vain ennakkoon lippunsa lunastaneille.
Hinta Helsingistä 40 € ja Tampereelta 20 €.
 
Nyt, menkää siis ja käykää Naamojen nettisivuilla hankkimassa nää jutut: www.naamat.info/liput/