Rockfestari Naamojen lipunmyynti alkoi ja loppui

Naamat myytiin loppuun nyt 10:ttä kertaa peräkkäin.
Heinäkuussa (22.-24.7.2016) juhlittavan festivaalin lipunmyynti alkoi tänään klo 12.00 Liveto.fi palvelun kautta. Lippuja oli kaiken kansan haviteltavana viime vuotiseen tapaan 1000 kappaletta. Hektiset ”refresh-napin nakuttelun mestaruuskisat” kestivät 56 sekuntia, jonka tuloksena kaikki liput olivat siirtyneet onnekkaiden ihmisten ostoskoreihin. Liput varattiin siis loppuun nopeammin, kuin mitä yhden löylykauhallisen kestää haihtua Tuomiston rantasaunan kuumilta kiuaskiviltä. Myyntijärjestelmän ostoskorissa on 15 minuutin maksuaika ja yksittäisiä maksamattomia lippuja vapautui tämän jälkeen vielä myyntiin. Viimeiset hannuhanhet onnistuivat lunastamaan pääsylippunsa vielä klo 13.16.

Rockfestari Naamojen väki on häkeltynyt vuosi toisensa jälkeen kestävästä suosiostaan ja esittää nöyrimmät kiitoksensa. Kesän mahtavimmat festivaalit tekevät jälleen tuloaan. Valitettavasti kaikille halukkaille ei lippuja tänäkään vuonna riittänyt, mutta johonkin raja vain on vedettävä.

Seuraavaksi Rockfestari Naamat alkaa harkitsemaan mahdollisesti esiintyjäjulkistuksia. Tämän aikataulua ei vielä sen kummemmin paljastella, mutta kyllä kai mahdollisesti jotain ennen festivaalia kerrotaan. Kannattaa seurata Rockfestari Naamoja Facebookissa ja Naamojen nettisivuja osoitteessa www.naamat.info.