Seisomapaikkaklubi

Jyväskylän Ilokivessä jo vuodesta 2001 hauskuuttanut Seisomapaikkaklubi on yksi Suomen arvostetuimmista stand up -klubeista. Seisomapaikka tekee taas tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneen kesäeksursion Naamoille. Tämä on kyllä hieno ja arvostettava perinne!

Tämän kesän kattauksissa mukana (myös Naamat-)pioneeri Teemu Vesterinen, aiemminkin Tuomiston navetassa ihastuttanut Iikka Kivi sekä Suomen ehkä hauskin postimies Joonas Korhonen.

Teemu Vesterinen

Vuonna 2011 Vesterinen kyllästyi, lopetti stand upin ja siirtyi radioon. Vuoden päästä hän lopetti radiossa ja alkoi työstää uusia juttuja. Lokakuussa 2012 Etelä-Saimaa -lehti kirjoitti näin: “Hän on Suomen stand upin ykkönen, vuoden tauon jälkeenkin.” Vuonna 2013 hänen tinkimätön ja omakohtainen komiikkansa kertoo esimerkiksi siitä, miksei Vesteristä enää
vituta.”

Iikka Kivi

Tämä nuori mies tekee arjesta ja ympäröivistä tavallisista asioista havaintoja, nostaa ne pöydälle ja avaa verbaalisella skalpellillaan. Surutta ja inhorealistisesti, mutta aina jotenkin harvinaisen duurivoittoisesti.

Joonas Korhonen

Joonas Korhonen on Espoossa asuva sudeettihämäläinen, joka päivätyökseen jakaa 
ihmisille postia. Lavalla hän siirtyy aiheissaan luontevasti itsesaastutuksesta politiikkaan, joten Joonas on erittäin vahvaa pääministeriainesta. Joonas nähdään myös kesälauantaisin TV2:lla Naurun tasapaino -kilpailussa.

www.seisomapaikka.com
www.teemuvesterinen.fi
www.groovething.fi/koomikkokivi/